Medewerkersonderzoek

Vraag jij je ook weleens af:
- Wie je mensen zijn? (persoonlijkheid en teamsamenstelling)
- Wat ze willen én wat ze nodig hebben om te presteren?
- En hoeveel ruimte ze hebben voor ontwikkeling?

Wil jij weten wat er nodig is in de organisatie om de bedrijfsdoelstellingen gaan halen?

Welke voorwaarden er zijn voor duurzame inzetbaarheid van jouw mensen? Hoeveel ruimte er is voor talentonwikkeling
?

Kortom, wil jij meer informatie over waar jij jouw beleid, aandacht en budget op mag richten zodat je effectief resultaat boekt?

Dan is ons medewerkersonderzoek wat voor jou!

Onze organisatie Scan is een tevredenheid onderzoek plus. Door organisatie breed onze e-assessments in te zetten krijg je antwoord op wat er echt leeft binnen je organisatie. Inzicht in wat onder de oppervlakte leeft, maar nooit echt expliciet gemaakt is. En hoe het staat met werkdruk en de werk-prive balans van je mensen. 


Ons medewerkersonderzoek levert direct 4x resultaat! 


1. Stuurinformatie organisatie
Ons medewerkersonderzoek levert jou stuurinformatie op voor het formuleren en bijsturen van beleid.  Je krijgt de benodigde informatie over wat de mensen willen. Wat ze nodig hebben. En hoeveel ruimte ze hebben om te werken en te ontwikkelen. Hieruit kan je opmaken wat de voorwaarden zijn om met je mensen de bedrijfsdoelstellingen te halen. Zodat je jouw investeringen heel gericht inzetten en op efficiënte wijze grote impact kunt maken.

2. Teamanalyses en Teamrollen
Vervolgens kan je analyses laten draaien op verschillende afdelingen en teams. Dit levert je gedetailleerde informatie over wat er nodig is binnen de teams om tot resultaten te komen. Inzicht in de werk-prive balans binnen de teams/afdelingen/groepen. En belangrijke data over de mening en cultuur binnen de groepen.

Voor jouw mensen levert de teamanalyse inzicht in hoe het zit met de groepsdynamiek. Met een heldere uitleg over teamrollen, de eigen aandeel hierin en een uitleg over de drijveren van anderen. Onze teamrapportages geven mensen inzicht in elkaar. Hoe is het team samengesteld. Wat vindt eenieder belangrijk en hoe kom je tot effectieve samenwerking? 

3. Individuele ontwikkeling 
Tegelijkertijd krijgen je medewerkers direct na het invullen van het assessment hun eigen resultaten van de ingevulde test retour. Met hierin diepgaande informatie over de eigen drijfveren, talenten & gedrag. Over hun mogelijkheden en eventuele valkuilen. Dit levert hen concrete handvatten en een basis voor een persoonlijk ontwikkeltraject. Zo kunnen zij direct al zelf de regie pakken over hun eigen talentontwikkeling, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.
 
4. Betrokkenheid
Je stelt de juiste vragen en wilt echt wat doen met de input die wordt gegeven. De concrete resultaten uit de stuurinformatie geven je de mogelijkheid om het ook waar te maken. De medewerker krijgt zelf direct al waardevolle informatie waar hij/zij wat mee kan.
Dat is hoe je met dit onderzoek direct al de medewerkerbetrokkenheid bevordert!
 
Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@newhr.nl of 038-4533 925.

Naam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Reden:
Onderwerp: 
Vraag:
 


Social media

Contactgegevens

  • NewHR b.v.
  • Dijkzichtweg 9
  • 8028 PC  Zwolle
  •  
  • Tel: 038-45 33 925
  • KvK: 05 07 58 94
© 2022 DilemmaManager B.V.  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Algemene Voorwaarden