registreren
 

Welkom op de webshop van NewHR.nl

NewHR.nl is de online assessmentdienstverlener voor HR Nederland. Via dit portaal kun jij volledig zelfstandig e-assessments afnemen. NewHR.nl biedt jou laagdrempelige en gevalideerde e-assessments aan op het gebied van selectie, inzetbaarheid en mobiliteit. Naast bovengenoemde drie thema's biedt NewHR ook een aantal e-assessments zoals een algemene persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Deze tref je onder het kopje algemeen aan. Een e-assessment bestaat uit meerdere vragenlijsten o.a. op het gebied van:

-  Persoonlijkheid (talenten, drijfveren, risico's en leerdoelen)
-  Capaciteiten (werk-en denkniveau en denkstijlen)
-  Interesses en beroepsvoorkeuren
-  Rolvoorkeuren en roldifferentiatie
-  Werk- en functieperceptie
-  Mentale belasting (work-lifebalance)

Per thema of per vraag hebben wij een e-assessment voor je samengesteld. Het e-assessment is dan een combinatie van meerdere vragenlijsten die te samen een gedegen antwoord geven op de vraagstelling. 


Scan of deepscan

Per thema zijn er meerdere e-assessments beschikbaar. De meeste e-assessments zijn beschikbaar in twee varianten. Eén variant die zelfstandig te interpreteren is en die je direct af kunt nemen zonder gecertificeerd gebruiker te zijn. Dit noemen wij onze e-assessments op scanniveau. Een scan bestaat doorgaans uit twee onderdelen. Daarnaast is er ook een e-assessmentvariant die dieper op de vraag in gaat. Dit noemen wij een deepscan. Een deepscan bestaat meestal uit vier onderdelen. Deze deepscanvariant vraagt om een deskundige interpretatie door een gecertificeerd professional en zijn in deze webshop alleen verkrijgbaar met een handgeschreven advies door één van onze professionals.

Hoe werkt het portal en de betaling

Je kunt de e-assessments per stuk afnemen of een jaarabonnement nemen op dit portaal. Bij een afname per stuk kun je direct afrekenen met Ideal. Is je winkelmandje zo gevuld dat je boven de 300 euro uitkomt dan mag je bij ons ook betalen per factuur. Wil je structureel gebruik maken van onze e-assessments dan is een jaarabonnement wellicht de meest geschikte oplossing. Neem voor het afsluiten van een jaarabonnement even contact met ons op per e-mail of telefoon en dan maken wij dit direct voor jou in orde.

Direct aan de slag

Heb je gekozen voor een afname per stuk, maak dan door op de knop registreren te klikken, een account aan. Binnen 5 minuten kun jij je eerste e-assessments bestellen. Het portaal werkt zo dat je na het aanschaffen direct je kandidaten/medewerkers kunt uitnodigen. Je kunt in je eigen account het volledige proces volgen en na afronding direct de rapportage downloaden. Heb je gekozen voor een deepscanvariant dan is de rapportage inclusief het advies binnen 4 werkdagen na het invullen van de vragenlijst beschikbaar.Social media

© 2019 DilemmaManager B.V.  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Algemene Voorwaarden