Wat wij doen

Al meer dan 10 jaar zijn wij een officiële reseller van de e-assessments van de DilemmaMethode.
Met onze e-assessments en belevingsonderzoeken maken we de psychologische inzichten breed toegankelijk en concreet toepasbaar. Onze producten leveren inzicht en informatie, geven advies en bieden concrete handvatten voor ontwikkeling. Zodat jij en jouw medewerker/kandidaat er echt iets mee kunnen.
 
Onze e-assessments en belevingsonderzoeken zijn er in 3 varianten:
-          Check:                  inzicht in beleving/rolvoorkeuren + mentale balans
-          Scan:                     inzicht in persoonlijkheid + beleving/rolvoorkeuren
-          DeepScan:           inzicht in persoonlijkheid, beleving & mentale balans  
 
Ook leveren wij concrete inzichten voor ontwikkeling met onze 360 graden feedback tool & onze capaciteitentesten.
 
Al onze producten kan je zonder training of instructie vooraf inzetten. Het enige dat benodigd is, is een internetverbinding en een laptop of tablet.


DilemmaMethode

Al onze producten en diensten zijn opgebouwd vanuit de DilemmaMethode. Een van de belangrijkste uitgangspunten bij de DilemmaMethode is dat het INDIVIDU centraal staat en dat met de producten IMPACT gemaakt wordt.
 
Zo wordt in alle rapportages de ruimte genomen voor bevestiging van de positieve eigenschappen en talenten van uw medewerker/kandidaat. En wordt er ook voor aandacht besteed aan mogelijke risico’s en ontwikkelpunten. Dit biedt heldere en complete informatie die IMPACT maakt. Zodat je vervolgens ook wat met de informatie doet. Bijvoorbeeld door weloverwogen keuzes te maken. Of, door actief te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Of, door de begeleiding efficient in de benodigde richting te sturen. Of...
Bewust, realistisch en effectief.
 
Voor meer informatie over de DilemmaMethode; achtergrond, wetenschap, verschillende toepassingen en kleurdenken zie www.dilemmamanager.nl


Begeleiding & advies

Al onze producten kan je zonder training of instructie vooraf inzetten. Je ontvangt altijd een volledig rapport met de resultaten van de ingezette vragenlijsten. Mocht het echter nodig zijn, dan kan je altijd terugvallen op de deskundigheid van onze medewerkers. Zo kan je bijvoorbeeld begeleiding aanvragen bij risicoprofielen, bij het samenstellen van een assessmentpakket bij contextgebonden vraagstukken of advies aanvragen over inzet van de producten binnen jouw organisatie e.a.
 
Heb je een specifieke vraag, of wil je een contextgeboden onderzoek uitzetten? Wij helpen je graag! Neem ook contact met ons op voor maatwerk opdrachten & vragenlijsten. 


Werken met

Wil je als HR professional de-assessments en belevingsonderzoeken uitzetten bij jouw klanten? Of onze producten integreren in jouw dienstverlening? Ons ondernemersbelang samenvoegen? Of, gewoon het NewHR team versterken?
 
Wij geloven in SAMEN WERKEN. En  SAMENWERKEN.
In welke vorm? Dat bepalen we op basis van het idee, de inhoud, het werk en de wensen. 
 
Zie jij mogelijkheden? Laat het ons weten! Dan nemen wij contact met je op om jouw idee te bespreken. 


Social media

Contactgegevens

  • NewHR b.v.
  • Dijkzichtweg 9
  • 8028 PC  Zwolle
  •  
  • Tel: 038-45 33 925
  • KvK: 05 07 58 94
© 2022 DilemmaManager B.V.  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Algemene Voorwaarden