Binnen 5 minuten een e-assessment bestellen en uitzetten bij jouw kandidaat? Zo doe je dat:

 1. Kies het e-assessment dat je wilt uitzetten.

  Onze e-assessments zijn gegroepeerd per thema. Zo zie je per vraagstuk de verschillende mogelijkheden. Ook hebben we een productpagina met daarin al onze e-assessments op een rij.

 2. Registreer je als klant

  Ga rechts bovenin naar de button ‘registreren’. Vul hier je klantgegevens en een wachtwoord in. Met deze gegevens wordt je persoonlijke klantpagina aangemaakt, van waaruit je al jouw e-assessments kunt beheren.

 3. Bestel het e-assessment

  Klik op de bestel button bij het gewenste e-assessment. Je kunt je bestelling vervolgens direct via iDEAL afrekenen. Zakelijke klanten met bestellingen boven € 250,- euro kunnen ook middels een factuur betalen. Je ontvangt dan de factuur op het door jouw opgegeven e-mailadres, de betaling moet binnen 14 dagen voldaan worden.

 4. Kandidaat / medewerker uitnodigen

  Het bestelde e-assessment is vervolgens direct beschikbaar onder “Mijn e-assessments”. Hier kun je gemakkelijk de medewerker/kandidaat uitnodigen om het e-assessment te maken. Klik hiervoor op de button “verstuur uitnodiging”. Volg het stappenplan en vul de gevraagde informatie in.
  Uiteraard kun je de voorgestelde tekst voor de uitnodigingsmail zelf aanpassen. Let wel op dat je de link die erin vermeld staat naar het e-assessment, niet verandert.

 5. Deelnemer vult vragenlijst in

  Na ontvangst van de uitnodiging via de email kan de kandidaat/medewerker via de link in de uitnodiging de vragenlijst direct (online) opstarten en invullen.
  • De vragenlijst kan op diverse apparaten (laptop, tablet en telefoon) ingevuld worden; wij raden echter aan minimaal een tabletformaat te gebruiken.
  • Wij raden kandidaten aan de vragenlijst altijd in één keer achter elkaar af te ronden. Mocht er onverhoopt gedurende het invullen van de vragenlijst iets mis gaan (internetverbinding wordt verbroken o.i.d.), dan kun je via jouw eigen klantpagina (mijn e-assessments) zelf een herstartlink versturen. Druk op de button “hervat assessment” achter het betreffende assessment en verstuur direct een e-mail met de herstartlink naar de kandidaat.

 6. De rapportage is online beschikbaar

  Voor alle Scan & Check varianten is de rapportage direct online beschikbaar:
  • Heb je bij het versturen van de uitnodiging aangegeven dat jij zelf de rapportage direct mag ontvangen? Dan ontvang je een e-mail nadat de kandidaat de vragenlijst heeft afgerond, waarna je de rapportage direct via jouw persoonlijke klantpagina “mijn e-assessments” op deze website kunt downloaden.
  • Heb je ingevuld dat de kandidaat zelf de rapportage ontvangt? Dan ontvangt hij/zij de rapportage direct zelf als PDF op het e-mailadres dat hij/zij zelf heeft ingevuld bij start van de vragenlijst.
   In dezelfde e-mail waarin de kandidaat zijn/haar rapportage ontvangt, wordt de kandidaat gevraagd om de rapportage ook aan jou vrij te geven. Je ontvangt een bericht van de keuze van de kandidaat. Dit betekent dat je ofwel de rapportage kunt downloaden, ofwel de kandidaat wenst de rapportage niet te delen.

  Kies je voor een Deepscan variant? Dan bellen wij je nadat de kandidaat de vragenlijst heeft ingevuld om de context voor het handmatig geschreven advies op te vragen. De handmatig geschreven rapportage is vervolgens binnen 4 werkdagen te downloaden via jouw persoonlijke klantpagina (of gemaild aan kandidaat).

  Alle e-assessments & rapportages blijven één jaar beschikbaar onder “mijn e-assessments” en worden daarna automatisch verwijderd.

Zoek je nog meer informatie of ben je benieuwd hoe wij omgaan met persoonlijke gegevens? Zie hiervoor onze privacyverklaring en algemene voorwaarden. Je mag ons uiteraard ook bellen of mailen. Zie hiervoor onze contactgegevens.


Social media

Contactgegevens

 • NewHR b.v.
 • Dijkzichtweg 9
 • 8028 PC  Zwolle
 •  
 • Tel: 038-45 33 925
 • KvK: 05 07 58 94
© 2022 DilemmaManager B.V.  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring  |  Algemene Voorwaarden