Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Identificeer talent en breng ontwikkelpotentieel in kaart.

Talentmanagement staat hoog op de prioriteitenlijst van veel HR-professionals. Hierbij ligt de focus vaak op het aantrekken en ontwikkelen van talent. Het identificeren van talent binnen en buiten de organisatie is daarbij een uitdaging, maar ook het optimaal inzetten van aanwezig talent. Waar komen medewerkers bijvoorbeeld het best tot hun recht? En hoe bepaal je welke begeleiding (aanstormend) talent nodig heeft en hoe geef je daarbij richting aan ontwikkelpotentieel? Een opleiding, training of coachingstraject volgen is immers geen garantie voor een succesvolle ontwikkelstap.

NewHR biedt een methodische aanpak voor talentontwikkeling. Met behulp van onze toolkit kan op individueel of groepsniveau worden gekeken naar talentontwikkeling binnen de organisatie. Daarbij worden talenten en ontwikkelpotentieel in kaart gebracht en kun jij als professional op basis van de uitkomsten onderbouwd beslissingen nemen ten aanzien van de ontwikkeling van zowel individuele medewerkers, maar ook op team-, afdeling- of organisatieniveau effectiever sturen en monitoren (HR analytics). Onderstaande vind je de producten die je na bestelling direct voor individuele medewerkers kunt inzetten. Ben je ook benieuwd hoe onze methodiek voor talentontwikkeling binnen grotere groepen medewerkers ingezet kan worden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Producten

PersoonlijkheidsanalyseLaagdrempelig inzicht in de persoonlijkheid en gedragsvoorkeuren van een (potentile) medewerker.
Persoonlijkheidsanalyse
  • Persoonlijkheidsanalyse 28,50
Bekijk dit product
TalentenScanInzicht in talenten, ontwikkelbehoeften en ontwikkelmogelijkheden
TalentenScan
  • TalentenScan 45,50
Bekijk dit product
TalentenDeepscanUitgebreid inzicht in talenten en ontwikkelpotentieel. Ht online alternatief voor een ontwikkelassessment.
TalentenDeepscan
  • TalentenDeepscan 286,00
Bekijk dit product
360 graden feedbackIn kaart brengen van zichtbaar gedrag en vaardigheden van de medewerker.
360 graden feedback
  • 360 graden feedback 27,50
Bekijk dit product

Contact

Contact
X

Waar kunnen wij mee helpen?

Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Vraag
Stuur mij een kopie van dit bericht